Over Exxap

Exxap is opgericht in 1997 als hoogwaardige dienstverlener in de SAP-markt gericht op SAP R/3. Sinds de oprichting opereert Exxap in het topsegment van de consultancy. Voor toonaangevende ondernemingen in diverse branches heeft Exxap de mogelijkheden van SAP en IT architectuur keer op keer omgezet in toegevoegde waarde.
Sinds 2008 is Exxap ook partner van SalesForce.com, een online CRM applicatie met veel potentie. Exxap herkent de kwaliteiten van SalesForce zoals schaalbaarheid, quick start zonder investeringen en de onbegrensde mogelijkheden van het internet.
Voor de integratie van SAP met SalesForce gebruikt Exxap Cast Iron waarmee ook een partnership gesloten is. Cast Iron is een robuust en modern integratie tool.
"Integrate with clicks, no coding" 

Exxap Cooperation . . . de basis voor samenwerken
Brede kennis en specialisatie zijn verenigd in Exxap Cooperation. SAP specialisten die zichzelf in de markt bewezen hebben kunnen zich via de Cooperation bij Exxap aansluiten. Wij bieden onze klanten op deze wijze een nog bredere en hoogwaardigere dienstverlening. Of het nu gaat om GRC consultants, GuiXT specialisten of een logistiek consultant met ervaring in uw branche; wij hebben ze voor u in huis!

Aansluiting bij deze snel groeiende groep SAP en SalesForce specialisten gebeurt door middel van uitnodiging. Alleen op deze manier kunnen wij het hoge kwaliteitsniveau garanderen.

De basis voor samenwerken . . . om te leveren wat we beloven.