Profiel - We weten niet waar we aan beginnen...

Een vel vol mogelijkheden
Exxap heeft jarenlange ervaring als professionele dienstverlener in de SAP-markt. Menig onderneming van naam heeft dankzij ons gezien hoe ze van SAP de vruchten kunnen plukken. SAP is een belangrijke peiler in een applicatie landschap. Maar inmiddels niet meer de enige. Moderne technieken maken een gevarieerd en op het doel toegesneden landschap mogelijk. De branchekennis van onze professionals maakt ons, voor steeds meer organisaties, tot de partner voor SAP-implementatie en integratie met andere applicaties.

Toch weten we bij de start van een nieuw traject nog steeds niet waar we aan beginnen. En weet u, daar zit juist de uitdaging. We weten namelijk niet waar we aan beginnen, omdat alles begint bij u: uw branche, uw bedrijfsprocessen en vooral uw ambities zijn bepalend voor onze oplossingen. Voordat u ons uw wensen heeft verteld, is er niets dan een leeg vel vol mogelijkheden.

Alles behalve standaard
Vanaf het begin van onze samenwerking speelt creativiteit een sleutelrol. Verwacht dus niet enkel standaard toepassingen of alleen het uitserveren van ‘best practices’; dit leidt immers alleen tot middelmaat. Uw organisatie en uw behoefte om u te onderscheiden  bepalen de invulling van onze diensten. SAP in combinatie met andere applicaties als middel om uw doelen te realiseren. Dat is de basis voor onze samenwerking.